taxatiebureau Wim Advocaat   Home    Taxaties    Aankoopbemiddeling    NWWI Taxatierapport    Contact    Aanvraag taxatie


huis1

Taxaties

De bekendste reden om een woning te laten taxeren is uiteraard het aanvragen van een hypotheek, maar er zijn nog veel meer redenen, zoals bijvoorbeeld in geval van overlijden of een scheiding, waarbij meestal een taxatie nodig is om zaken goed af te handelen.


Als er een taxatie van uw woning wordt verricht, dient er nauwkeurig gekeken te worden naar de waarde beÔnvloedende factoren van de woning en de omgeving, zoals bijvoorbeeld de staat van onderhoud, materiaalgebruik en de locatie. Ook wordt er bij de gemeente en het kadaster geÔnformeerd naar de bodemgesteldheid en andere bijzonderheden die van toepassing zijn op het desbetreffende perceel.

Taxatiebureau Wim Advocaat is aangesloten bij het SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars), brancheverenging VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).

SCVM

SCVM-logo

Op 18 september 2001 werd de Stichting Certificering Voor Makelaars en Taxateurs opgericht, na afschaffing van de beŽdiging van makelaars en taxateurs. De registratie van elke SCVM-geregistreerde taxateur is maximaal vijf jaar geldig. Om ingeschreven te kunnen blijven staan, dient de taxateur aan strenge voorwaarden te voldoen. Zo bent u en de geldverstrekkende instanties te allen tijde verzekerd van de kwaliteit van de SCVM-taxateur.

VBO

VBO-logo

Waarom een VBO-taxateur? De gecertificeerde VBO-taxateur:

  • is aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie
  • staat voor kwaliteit en integriteit
  • is deskundig en kent de lokale markt als geen ander
  • is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten


Gecertificeerd Register-Taxateur Onroerende Zaken

Copyright 2008 - 2013 © - wimadvocaat.nl - All rights reserved - webdesign: 1-2-appletree.nl