taxatiebureau Wim Advocaat   Home    Taxaties    Aankoopbemiddeling    NWWI Taxatierapport    Contact    Aanvraag taxatie


huis1

Taxaties

De bekendste reden om een woning te laten taxeren is uiteraard het aanvragen van een hypotheek, maar er zijn nog veel meer redenen, zoals bijvoorbeeld in geval van overlijden of een scheiding, waarbij meestal een taxatie nodig is om zaken goed af te handelen.


Als er een taxatie van uw woning wordt verricht, dient er nauwkeurig gekeken te worden naar de waarde be´nvloedende factoren van de woning en de omgeving, zoals bijvoorbeeld de staat van onderhoud, materiaalgebruik en de locatie. Ook wordt er bij de gemeente en het kadaster ge´nformeerd naar de bodemgesteldheid en andere bijzonderheden die van toepassing zijn op het desbetreffende perceel.

Taxatiebureau Wim Advocaat is aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), brancheverenging VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed) en het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut).


NRVT

NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register Taxateur en dient, als centraal registers van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.
In het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) vindt u die gekwalificeerde taxateurs: Register-Taxateurs.

NRVT-logo

De Register-Taxateur werkt volgens erkende gedrags- en beroepsregels en reglementen van NRVT.

De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het centrale tuchtrecht van NRVT.


VBO

VBO-logo

Waarom een VBO-taxateur? De gecertificeerde VBO-taxateur:

  • is aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie
  • staat voor kwaliteit en integriteit
  • is deskundig en kent de lokale markt als geen ander
  • is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten


Register-Taxateur Onroerende Zaken

Copyright 2008 - 2020 ę - wimadvocaat.nl - All rights reserved - Privacy verklaring    - webdesign: 1-2-appletree.nl